Да се осмелиме да се сетиме

Херта Милер: ,,. . . и дека познава еден учител тој рече/кој своето куче Европа го нарече. . .”

Copyright: Herta MüllerВо форма на стиховен колаж нобеловката Херта Милер ги запишува своите мисли за литературниот проект „Да се осмелиме да се сетиме“.TV SymbolГалерија со фотографии