Билтен

Мејлинг-листа
Доколку сакате да добивате актуелни информации за настаните на Канцеларијата за врски на Гете-Институтот во Скопје, пријавете се на нашата мејлинг-листа! Редовно ќе Ви испраќаме пораки со актуелни информации.Тоа се прави на следниов начин: Едноставно внесете го Вашето име и Вашата е-мејл адреса:
Пријавување на мејлинг-листата
Мејлинг-листа
Доколку сакате да добивате актуелни информации за настаните на Канцеларијата за врски на Гете-Институтот во Скопје, пријавете се на нашата мејлинг-листа! Редовно ќе Ви испраќаме пораки со актуелни информации.Тоа се прави на следниов начин: Едноставно внесете го Вашето име и Вашата е-мејл адреса:
Пријавување на мејлинг-листата