Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Интензивен курс
во училница

Поглед од горе на млади луѓе во кафуле. На масата има лаптоп, смартфон и отворени бележници.
  • најбрз начин за учење германски
  • Настава 5 пати неделно
  • 3 недели

Вие одлучувате колку интензивно сакате да се занимавате со германскиот јазик. Нашите стандардни и интензивни курсеви Ви посредуваат јазични вештини од секојдневието компетентно и ефикасно. Читајте, пишувајте, слушајте и зборувајте германски!

Нашата понуда

Жена пишува во тетратка. На масата се наоѓаат лаптоп, шапка и чаша со лимонада.

Интензивен курс

  • 60 часа од по 45 минути
  • 3 недели
  • 5 пати неделно во Гете-институт


Онлајн-тест за одредување на нивото

Тестирајте го Вашиот германски јазик
Со тест за одредување на нивото ќе дознаеме на кое ниво одговараат Вашите предзнаења. Резултатите од тестот ќе ни помогнат да одбереме соодветен курс за Вас.

Резервирајте онлајн-тест

Сакате да учите пофлексибилно?

Четворица млади луѓе седат околу маса. Пред нив стојат лаптопи. Тие со задоволство работат на своите белешки.

Blended Learning (комбинирано учење)

За сите оние, коишто сакаат избалансирано учење: 50% сесии во живо во група, 50% самостојно учење на платформата за учење на Гете-институтот. На нашиот курс за комбинирано учење (Blended Learning) Вие комбинирате флексибилно и индивидуално учење со интензивно учење во група.

Млад маж седи во светла канцеларија со пријателска атмосфера и пишува на лаптоп.

Онлајн-курс во група

Сакате сами да одлучите како и кога да учите германски јазик? Читањето, пишувањето, зборувањето и слушањето се тренираат преку групни и индивидуални вежби на платформата за учење на Гете-институтот. Вашиот наставник ќе Ве поддржи при самостојното учење и на онлајн-сесиите во живо во група.

Често поставувани прашања

Имате ли уште прашања? +389 2 3121604 Со задоволство ќе Ве советуваме: info-skopje@goethe.de