Специјални курсеви

Goethe-Institut Deutsche Sprache Foto: Getty Images/Juice Images

Целно ориентирани и на специфични теми

Ние нудиме широка палета од курсеви на најразлични теми. Барате курсеви за во Вашата фирма или сакате да учите германски јазик во помала група?

На барање можеме да организираме курс, кој е токму прилагоден на вашите потреби. Ние со задоволство ќе дојдеме во вашата фирма. Нашиот Секретаријат за курсеви и испити ќе може да ве посоветува