Пронаоѓач на курсеви Термини и цени

Онлајн тест за одредување на ниво

Со тестот за одредување на ниво можеме да го процениме нивото на вашето јазично предзнаење. Резултатите од тестот ќе ни помогнат да ве запишеме во соодветен курс.

Опцијата „Јава-скрипт“ во вашиот пребарувач е деактивирана. Активирајте ја опцијата за повторно да ги видите курсевите.

* Курсевите и испитите се слободени од ДДВ согласно член 23 став 1 точка 17б од Законот за данокот на додадена вредност