Уписи

Уписи © Goethe-Institut Skopje/Милан Стрезовски

Ср, 10.01.2018 -
Че, 25.01.2018

Гете-институт Скопје

Бул. 8 Септември 18-1/5
1000 Скопје

Уписите за сите курсеви и нивоа почнуваат на 10.01.2018 г. и траат до 25.01.2018 г.. Тест за одредување на нивото на германскиот јазик може да направите од понеделник до петок од 10 до 18 часот.

назад