First Films First

First Films First © Goethe-Institut

Jetoni në Europën Juglindore dhe jeni duke e zhvilluar filmin tuaj të parë të metrazhit të gjatë?

Goethe Akademia për regjisorët e rinj nga rajoni i Evropës Juglindore
 

Në vitin 2016, Goethe-Instituti filloi një program inovativ dhe intensiv të trajnimit profesional që synonte të ndihmonte filmuesit e rinj të Evropës Juglindore që të zhvillonin filmin e tyre të parë. FIRST FILMS FIRST ndihmon tetë regjisorë të rinj nga Evropa Juglindore për të realizuar ëndrrën e tyre si regjisore.
 
FIRST FILMS FIRST - Goethe Akademia për Drejtorët e Rinj është duke u realizuar në bashkëpunim me Goethe-Institutet e Rajonit të Evropës Juglindore, qendrat dhe akademitë kombëtare të filmit, si dhe festivalet e filmit në Kluzh, Manastir, Beograd dhe Sofje.
 
FIRST FILMS FIRST 2021 ofron një program inovativ dhe intensiv të trajnimit.
 
Më shumë informacione mund të gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 01 Mars 2021.