Kurse të gjermanishtes në Gjermani

Të mësoni gjermanishten në Goethe-Institut në Gjermani është më tepër se sa një kurs gjuhësor: është mundësia juaj për të zbuluar një vend dhe kulturën e tij, për të njohur më mirë njerëzit dhe përditshmërinë e tyre dhe të keni eksperienca të reja. Shkurt: është vërtetë një ide e mirë. 

Deutschkurse in Deutschland © Clerkenwell, Stockbyte, Getty Images

Kurse të gjermanishtes në Gjermani

Mësoni me sukses gjuhën gjermane në Gjermani. Përjetoni kulturën, kohën e lirë, vendin dhe njerëzit!

Kurs për fëmijë dhe adoleshentë në Gjermani

Lojë, argëtim, sport dhe gjuhë: të mësosh gjuhën gjermane dhe gjatë kësaj të takosh fëmijë dhe adoleshentë nga e gjithë bota!