Kurse speciale

Goethe-Institut Deutsche Sprache Foto: Getty Images/Juice Images

Qëllimi dhe temat specifike

Ofrojmë një gamë të gjerë të kurseve lidhur me tema të ndryshme. Kërkoni kurse për punë në ndonjë kompani apo dëshironi të mësoni gjuhën gjermane në grupe të vogla?

Kërkoni kurse që ju përgjigjen saktësisht kërkesave të kompanisë suaj? Me kënaqësi vijmë tek ju në kompani. Zyra jonë e kurseve të gjuhës me kënaqësi do t'ju këshillojë.