Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

E thjeshtë. Efektive.
Deutsch Online

Një djalë i ri i ulur pranë tavolinës së tij të punës, në një zyrë të ndritshme e të këndshme dhe shkruan në laptop.
 • Ndarje fleksibile e kohës
 • Ushtrime moderne online
 • Ushtrime interaktive në grup

Të lexuarit, të shkruarit, të dëgjuarit, të folurit: në kurset tona online do të mësoni në mënyrën që Juve ju përshtatet, pa marrë parasysh se a jeni fillestar apo në fazë të përparuar, a mësohet në mënyrë individuale apo në grup, në mënyrë të pavarur apo me mbështetje nga një mësues i specializuar dhe i përkushtuar.

Gjermanisht online në grup

 • Ndarje e lirë e kohës / mbështetje nga mësuesit
 • Mësim në klasë virtuale me ndihmën e Adobe Connect
 • Shumëllojshmëri të materialeve në platformën tonë mësimore

Mësim i kombinuar Blended Learning

 • 50% në klasë virtuale
 • 50% vetëmësim
 • shkëmbim i dobishëm me mësuesit dhe grupin

Oferta tjera për kurse online

Katër të rinj të ulur rreth një tavoline. Para tyre gjenden laptopë. Me kënaqësi punojnë rreth shënimeve. © Getty Images

Kurse paraintegruese

Kurset paraintegruese janë të dedikuara për ata pjesëmarrës që dëshirojnë të jetojnë bashkë me partnerin i cili jeton në Gjermani, prandaj u duhet certifikata SD1.

Një pjesëmarrëse e kursit në video-konferencë. Ajo mban shënime. Në ekran mund të shihet mësuesja. Ajo qëndron para tabelës së bardhë

Kurse individuale

Dëshironi të mësoni gjermanishten, por sipas ideve Tuaja, në kohën kur Juve ju përshtatet? Mësoni gjermanishten me mësim individual në Goethe-Institut.

Drejt kursit online me 5 hapa


 • Rezervimi

  Rezervoni kursin Tuaj në mënyrë të rëndomtë dhe të rehatshme përmes internetit.

  Häkchen © Dominik Hafner
 • Testi për përcaktimin e nivelit

  Për herë të parë e ndiqni një nga kurset tona të gjuhës gjermane? Me qëllim që të mund t’i vlerësojmë njohuritë Tuaja paraprake do të pranoni një link për përcaktimin e nivelit. Ju lutemi ta plotësoni këtë online.

  Illustration mit Kursstufen aufsteigend angeordnet © Dominik Hafner
 • Njoftimi

  Para fillimit të kursit do të pranoni një e-mail përshëndetës nga mësuesi/mësuesja Juaj me të gjitha informacionet për kursin.

  Illustration mit zwei Zahnräder und einem Stift © Dominik Hafner
 • Fillimi i kursit

  Tani vërtetë fillon. Mësuesi/mësuesja Juaj do t’ju mbështesë në të gjitha fazat e kursit.

  Illustration mit einer Rakete © Dominik Hafner
 • Bravo

  Me sukses e keni kaluar kursin dhe keni mësuar shumë. Ju dëshirojmë shumë fat me gjuhën gjermane. Tani mund të paraqiteni për një nga provimet tona ose më tutje t’i përmirësoni njohuritë Tuaja gjuhësore me një kurs të ri.

  Illustration mit abgehakten Aufgaben © Dominik Hafner

Ende pyetje? +389 2 3121604 Me kënaqësi do t’ju këshillojmë: info-skopje@goethe.de