Festivali i vizatimit dhe filmit për fëmijë dhe të rinjë (BUFF)

Festivali i vizatimit dhe filmit për fëmijë dhe të rinjë (BUFF)
©Goethe-Institut Skopje

Nga 15.-20 prilli 2019 në Kinotekën e Maqedonisë do të hapen dyert për se teti herë për festivalin e Femijëve për vizatime dhe film (BUFF).   

Sërishtë do të tregohet një përzgjedhje e një kualiteti të lartë të  5 filmave gjerman për fëmijë dhe të rinjë.

Të gjitha filmat do të tregohen origjinal  me përkthim në gjuhën maqedone dhe shqipe. Ato janë të përshtatshëm për të gjith fëmijët të cilët mundet të lexojnë përkthimin ose që kuptojnë  gjermanisht.

PROGRAMI I FILMIT

Kurreshtari Tobi dhe fshehtësia e planetit tonë
15.04., 12:00
17.04., 18:00

Jim  Butoni  dhe Lukasi  shoferi i lokomotivës
16.04., 14:00
20.04, 12:00.

Timm Thaler ose Buzëqeshja e shitur
17.04., 12:00
19.04., 12:00
20.04., 14:00

Wendy 2 - miqësi përgjithmonë
15.04., 14:00
18.04., 10:00

Ndihmë, i kam zvogluar prindërit
16.04., 12:00
18.04., 14:00