Lexime të letërsisë dhe punëtori të shkrimit me Ole Kenneke

Ole Könnecke ©Thomas Duffe

Hë, 11.11.2019 -
Enj, 14.11.2019

Ole Kenneke lindi në vitin 1961 në Göttingen, u rrit në Suedi dhe jeton në Hamburg. Që nga viti 1990 deri më sot ai ka ilustruar mbi 30 libra për të cilët ka marrë çmime të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare. Stili i tij unik, i thjeshtë i vizatimit, ju kujton një libër komik.
Më 11 nëntor, ai do të hapë një seri ngjarjesh në Goethe-Institut Shkup kushtuar promovimit të leximit në Maqedoninë Veriore. Ai do të lexojë me zë të lartë, do të tregoj fotografi, por mbi të gjitha, do të vizatojë dhe të tregojë se sa e thjeshtë është të vizatosh. Ngjarjet do të zhvillohen në Shkup dhe qytete të tjera në Maqedonin Veriore. 

Prapa