Брз пристап:
Оди директно на содржината (Alt 1)Оди директно до секундарната навигација (Alt 3)Оди директно до главната навигација (Alt 2)

адвентскиот календар
11 декември

Скоро полувреме! – Конечно наоѓам време да ги изработам моите божиќни честитки. Како и секоја година, ќе ги правам сама. Овој пат за нив ќе ги искористам картичките во боја, коишто ми стојат во фиоката уште од мојата последна преселба. Од нив ќе исечам различни форми – елки, ѕвезди и лампиони. Тие ќе бидат баш убаво шарени, и тоа сè во различни нијанси на секоја боја. Ќе започнам со зелена, но ми се допаѓаат сите форми и бои, пред сè, кога се комбинирани. На задната страна ќе нацртам мали стрипови од ситуации, коишто ме поврзуваат со личноста, на којашто ќе ѝ ја испратам честитката. Само морам да внимавам, Каша да не ги дофати моите честитки – во спротивно, сè ќе морам да почнам сосема од почеток... 
 
Кои идеи ги имате Вие за Вашите Божиќни честитки?

Leave a comment on this page (preferably in German) for a chance to win today's surprise package! Additionally, a German Online Individual course will be raffled among all participants. In participating, you accept the Terms and Conditions linked below. Have fun and a lovely Advent season!
КОМЕНТАР Отворете повеќе врати