Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

Gjej derëzën e sotme

Si çdo vit, edhe sivjet: Kalendari digjital i Ardhjes i Goethe-Institutit është sërish me ne!  

Shoqëroni familjen Goethe në 24 Tregime të shkurtra gjatë Kohës turbulente të Krishtlindjeve: Secili do të mbajë paketën e vet, ndërsa krahas aromës së verës së zier dhe biskotave do të ketë edhe ca stres. Vallë mbetet fare akoma kohë për një atmosferë soditëse të Krishtlindjeve?  

⭐ Pa nxitim! Nuk ka ardhur ende radha e kësaj derëze. Provo përsëri. ⭐
Sorry, your browser does not support inline SVG.
© Tobias Schrank

Informacione lidhur me Kalendarin e Ardhjes

Tre dhurata me harqe Tobias Schrank © Goethe-Institut

Pjesëmarrja dhe shpërblimet

Mëso lidhur me kushtet e pjesëmarrjes, shpërblimet e Kalendarit të sivjetshëm të Ardhjes dhe mundësitë tuaja të fitimit. 


Newsletter

Tre aeroplanë letre Tobias Schrank © Goethe-Institut


Ushtroni gjermanishten

Gruaja që mban një filxhan kafeje në duar dhe e ulur përballë një laptopi me kufje në vesh.

Trajnim të gjermanishtes Online
Mësoni gjermanishten online

Mësoni gjermanishten online pa komplikime për çdo nivel gjuhësor. Lexo këtu mbi ushtrimet e shumëllojshme për vetë-mësim. 

Të rinjtë e kombësive të ndryshme shikojnë tableta, smartfonë apo laptopë. Foto: Shutterstock.com, Rawpixel.com

Ofertë për ushtrime pa pagesë
Gjermanisht për Ty

Ushtroni bashkërisht me nxënës që mësojnë gjermanishten nga e gjithë bota, diskutoni në forum dhe gjeni partnerë/e për të mësuar. Këtu do të mësosh më shumë mi platformën pa pagesë për të mësuar gjermanishten.