Akses i shpejtë:
Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1)Kalo drejtpërdrejt te niveli sekondar i shfletimit (Alt 3)Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

Kalendari i Ardhjes
16 dhjetor

Në mbrëmje më pëlqen të shkoj në shëtitje me Kaschan në qytet dhe të shikoj dritat e Krishtlindjeve dhe dekorimet e rrugëve dhe shtëpive. Gjatë kësaj më zë një ndjenjë festuese dhe e rehatisë, ndjenjat e Krishtlindjeve. Por tek unë në shtëpi heq dorë nga dritat e shumta – ato kushtojnë energji dhe para, dhe shumë shpejtë prishen, edhe pse dritat LED në fakt harxhojnë më pak energji, por llambat e tyre vështirë mund të ndërrohen. Mendoj se më pak është më shumë dhe jam e lumtur kur e shoh se si ca njerëz vetëm me pak drita mund të bëjnë një atmosferë mahnitëse. Pastaj mbetet në kornizë edhe ndotja nga dritat si për fqinjët ashtu edhe për kafshët. Dhe kështu, Kasha dhe unë së bashku mund vetëm të vështrojmë dhe të habitemi!
 
Si e dekoroni ju banesën tuaj për Krishtlindje? 

Leave a comment on this page (preferably in German) for a chance to win today's surprise package! Additionally, a German Online Individual course will be raffled among all participants. In participating, you accept the Terms and Conditions linked below. Have fun and a lovely Advent season!
Komento zbuloni më shumë dyer