Berufsausbildung Foto: © colourbox.de

Si funksionon njohja e një çertifikate shkollimi, trajnimi profesional apo studimi të fituar jashtë vendit?
Kemi katër grafika informative që t’ju ndihmojnë në orientimin tuaj. Dhe pjesa më e mirë është se ne ju ofrojmë linket e duhura, që ju të arrini qëllimin tuaj.

Ju jeni ende në vendin tuaj të origjinës:

Mein Weg nach Deutschland: Infografiken, © Grafik: Goethe-Institut/Winnie Schwarz © Grafik: Goethe-Institut/Winnie Schwarz