Reindeer Matilda, elf Karl, Weihnachtsmann and Christkind jump out of a present and are surrounded by other presents and Christmas baubles © Tobis Schrank, Goethe-Institut

Kalendari i Krishtlindjeve

Kalendari dixhital i Krishtlindjeve i Gete-Institutit është përsëri këtu!

Ju ftojmë këtë vit të ndiqni kukudhin Karl dhe drenushën Matilda në 24 tregimet e shkurtra gjatë trajnimit të tyre si ndihmës të Krishtlindjeve. Së bashku me ta, mësoni më shumë për Krishtlindjet në Gjermani: Mësoni shprehjet më të përdorura dhe traditat tipike. Me pak fat, mund të fitoni edhe trajnime online për gjuhë gjermane!
 

Magazina