Po kërkoni ofrues të kurseve të integrimit, një autoritet të huaj, qendra këshillimi migrimi (shërbime migrimi për të rinjtë ose qendra fillestare të këshillimit për migracionin) ose qendra të mirëpritjes në qytetin tuaj në Gjermani?

Si të gjeni adresat:

  1. Në shiritin e hartës, klikoni ⛶ në këndin e sipërm të djathtë. Ju pastaj do të shihni hartën e madhe në një skedë të re.
  2. Klikoni në lupën atje.
  3. Shkruani emrin e qytetit ose kodin postar dhe shtypni ENTER. Më pas do të shihni të gjitha adresat e rëndësishme në seksionin e ri, të zmadhuar të hartës. Në të majtë të hartës mund të klikoni gjithashtu në "Trego të gjitha ... rezultatet" dhe të zgjedhësh një organizatë.
Këshillimi për Migracionit (MBE)
Këshillimi për Migracionin (JMD)
Zyra e Emigracionit
Ofruesi i Kurseve të Integrimit
Qendra e Mirëseardhjes


Shfaq hartën më të madhe

Shënim: Kjo hartë nuk është pa pengesa.