Praktiko gjermanisht

Dëshironi të praktikoni gjermanisht? Këtu do të gjeni filma dhe ushtrime, lojëra dhe aplikacione për praktikimin e gjermanishtes.

Shikoni mini-serinë tonë "Rrugët e para në Gjermani" me Nevin dhe bëni ushtrime, lexoni blogun e Kimos dhe tregojini atij për përvojat tuaja, luani lojën "Dashuri në gjermanisht" dhe vendosni vetë se si do të zhvillohet historia ... dhe shumë më tepër!
 
Ju lutem vini re se kjo pjesë e faqes në internet është në dispozicion vetëm në gjermanisht.