Испити и курсеви по германски јазик

Резултати од испитот Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1

Резултатите од испитот Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1  може да ги проверите на следниот линк.
Известување за резултати од испитот во Северна Македонија
Онлајн пријавување во Северна Македонија
 

Подготовка за испит Goethe-Zertifikat: Start Deutsch 1

На следниот линк можете да најдете материјали за вежбање за подготовка на Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 за слушање, читање, пишување и зборување.

Онлајн пријавување
 

Курсеви по германски јазик во Северна Македонија

Учете германски јазик кај професионалци: Ви нудиме екстензивни и интензивни курсеви. По одредувањето на Вашето лично јазично ниво, почнувате со настава на соодветното ниво. Доколку немате предзнаења, автоматски почнувате на ниво А1.

курсеви по германски јазик