Provime dhe kurse të gjuhës gjermane

Kursi integrimit

Dëshironi të mësoni gjermanisht në mënyrë që të mund të transferoheni te bashkëshorti/bashkëshortja juaj në Gjermani.

Informacione mbi kursin e integrimit në Shqipëri
Informacione mbi kursin e integrimit në Kosovë
Informacione mbi kursin e integrimit në Maqedoninë e Veriut
 

Përgatitje për provim

Për t'u përgatitur për Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 këtu do të gjeni materiale ushtrimore për të dëgjuar, lexuar, shkruar dhe folur.

Materiale për ushtrime
 

Kurse të gjuhës gjermane

Mësoni gjuhën gjermane te profesionistët: Ne ju ofrojmë kurse standarde dhe intensive. Pas përcaktimit të nivelit personal të gjuhës, filloni me ndjekjen e mësimit në nivelin e duhur. Nëse nuk keni njohuri paraprake, atëherë filloni me nivelin A1. 

Shqiperi: www.goethe.al/sq/meso-gjermanisht/kurse-ne-shkoder
Kosovë: https://goethe-ks.org/kurset-e-gjuhes/
Maqedoninë e Veriut: www.goethe.de/ins/mk/sq/spr/kur/gia.html