Животот во Германија

Наскоро одите во Германија или веќе сте таму? Овде ќе најдете информации за живеење и за работа во Германија и одговори на најчесто поставуваните прашања. Вашето прашање не е наведено? Тогаш напишете ни порака користејќи го формуларот за контакт.