Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)
Zgjidhni terminin

Kurse për fëmijë dhe adoleshentë

Përjetojeni gjuhën gjermane në mënyrë aktive dhe përdoreni atë për të luajtur role, me intervista dhe në projekte

Zgjidhni terminin
Ilustrimi: Ca adoleshentë vizatojnë dhe shkruajnë në tabelë.
  • përmbajtje motivuese për kursantë të rinj
  • Mësim aktiv: të folurit, të shkruarit, të dëgjuarit
  • Mësim në grup

Vendosni themelin e një të ardhme të suksesshme për fëmijët Tuaj me kursin e gjuhës gjermane për fëmijë dhe adoleshentë. Mësuesit tanë rregullisht ndjekin trajnime të metodikës dhe didaktikës si dhe punojnë me metoda bashkëkohore dhe motivuese të të nxënit, të cilat janë të harmonizuara në mënyrë të posaçme për çdo moshë.

Kurse për fëmijë

Ein fröhliches kleines Mädchen sitzt im Klassenzimmer vor einem Lehrbuch.

Kurse për fëmijë, nga 5 deri 13 vjeç

Dy herë në javë mund të mësoni gjermanishten me prezencë fizike në Institut së bashku me mësuesin Tuaj dhe pjesëmarrësit tjerë, ta përdorni gjuhën gjermane dhe njëkohësisht të argëtoheni.


Kurse për adoleshentë

Junge Männer haben Spaß im Unterricht.

Kurse për adoleshentë, nga 13 deri 18 vjeç

Kursi Blended Learning është i dedikuar për adoleshentë me ose pa njohuri paraprake. Që nga dita e parë, gjuha mësimore është gjuha gjermane.


Ende pyetje? +389 2 3121604 Me kënaqësi do t’ju këshillojmë: info-skopje@goethe.de