Ushtrime gjermanisht pa pagesë

Apps – iOS dhe Android

Die Stadt der Wörter © Goethe-Institut

Qyteti i fjalëve

Një aplikacion i ri mësimor i shpien nxënësit e gjermanishtes përmes një „qyteti të fjalëve“. Në këmbimin interaktiv me lojtarë të tjerë, aplikacioni ndërmjetëson një thesar fjalësh të nivelit A1/A2. Aplikacioni mund të shkarkohet falas. 

Lernabenteuer Deutsch – Das Geheimnis der Himmelsscheibe © Goethe-Institut

Sekreti i disqeve qiellore

Një lojë aventureske për nxënësit e gjermanishtes prej nivelit A2. Në një udhëtim nëpër Gjermani, lojtarët zgjidhin misterin e diskut qiellor të Nebra-s 4 000 vjeçar të vjetër.

Lernabenteuer Deutsch – Ein rätselhafter Auftrag © Goethe-Institut

Një detyrë enigmatike

Një lojë aventureske për nxënës të avancuar të gjermanishtes prej nivelit B1. I vendosur në mjedisin profesional, lojtarët zgjidhin një çështje kriminale atraktive.

Informata tjera

Ticket nach Berlin © Goethe-Institut

Biletë për në Berlin

Gjashtë kandidatë, dy ekipe, një qëllim: Berlini. Në udhëtimin e tyre nëpër Gjermani  duhet të jenë nga gjashtë nxënës të rinj të gjermanishtes nga e gjithë bota që do të kalojnë sfida emocionuese. 

Unsere Straße © Goethe-Institut

Rruga jonë

Zbuloni se kush banon dhe punon këtu dhe ushtroni gjermanishten Tuaj. 

Deutsche Städte und Landschaften © Goethe-Institut

Qytete dhe fshatra gjermane

Teknologjia e lartë dhe natyra, sporti dhe kultura: Gjermania është e larmishme. Kush dëshiron të testojë njohuritë e tij për Gjermaninë, mund ta bëj këtë në faqen tonë të mësimit ushtrime-online në „Qytete dhe fshatra“.