Provimet e gjuhës gjermane

Goethe-Zertifikat B1

Goethe-Zertifikat B2

Goethe-Zertifikat C1

Goethe-Zertifikat C2

Goethe-Test PRO

Informata plotësuese

Ushtrime pa barriera

Për të gjitha provimet e gjermanishtes Ju ofrojmë materiale stërvitore dhe grupe modelesh për ushtrime pa barriera. 

Standardet e cilësisë

Mbi 230.000  klientë të kënaqur në vit: certifikatat e Goethe-Institut vlerësohen në mbarë botën si dëshmi të vlefshme gjuhësore. 

Testoni gjermanishten tuaj

Këtu mund të zbuloni se në çfarë niveli është gjermanishtja Juaj: Jeni fillestar, i avancuar ose tashmë profesionist? Ky test Ju jep orientimin e parë.

Pyetje të shpeshta

Ne ju informojmë për pyetjet e përgjithshme dhe pyetjet e shpeshta në lidhje me provimet e Goethe-Institut.