Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)
Mësimdhënia e gjuhës gjermane

Mësimdhënia e gjuhës gjermane

Goethe-Institut është ofertuesi kryesor për trajnimet e mësuesve të gjermanishtes në gjithë botën - në Maqedonia e Veriut, në Gjermani ose për mësimin nga distanca.

Këshillimi dhe shërbimi

Deutschstunde

Deutschstunde – Portali për mësuesit e DaF Marc Bibas © Goethe-Institut

Portali për mësuesit e DaF
Deutschstunde

Deutschstunde është portali për materialet mësimore të gjermanishtes si gjuhë e huaj, revistë për trajnime të mëtejshme dhe gjuhësore. Lidhja me mësues të tjerë përmes komuniteteve lokale është vetëm disa klikime larg.
 


Ofertat tona

Trajnime © Géza G Schenk

Oferta për trajnim

Goethe-Institut ofron çdo vit më shumë se 1000 trajnime online për mësimdhënës të gjermanishtes në të gjitha pjesët e botës.

Gara dhe Evenimente © Géza G Schenk

Gara dhe Evenimente

Ju prezantojmë gara dhe ngjarje të përzgjedhura të Goethe-Institut.

Fortbildungen für den Unterricht mit Erwachsenen

Gjermanisht për profesion dhe studim

Materialet e mësimdhënies dhe ato mësimore nga fushat ekonomi, turizëm, teknikë dhe profesione sociale dhe mjekësore.