Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

Kontakti dhe informacione

Hand bearbeitet Test mit Mehrfachauswahl Foto (Ausschnitt): Getty Images
Jeni të interesuar për një nga kurset tona ose keni nevojë për informata të mëtejshme? Ndjehuni të lirë për të vizituar zyrën e kurseve të gjuhës për konsultime personale.

Kontakti
info-skopje@goethe.de
+389 2 3121 604 


Regjistrohuni në platformën tonë të mësimit!
 
       

Testoni gjermanishten tuaj

Këtu mund të zbuloni se në çfarë niveli është gjermanishtja Juaj: Jeni fillestar, i avancuar ose tashmë profesionist? Ky test Ju jep orientimin e parë.

Orare dhe çmime

Të gjitha oraret e kurseve në Maqedonia e Veriut

Testi për përcaktimin e nivelit

Jeni duke ndjekur për herë të parë një nga kurset tona të gjermanishtes? Me ndihmën e testit për përcaktimin e nivelit mund të zbuloni shpejtë se cili nivel i kursit ju përshtatet.