Mësoni gjermanisht

Me përvojë deri në suksesin tuaj

Grup i ulur i njerëzve me pajisje celulare Foto: Getty Images

Goethe-Instituti promovon gjuhën gjermane në botë. Ne ofrojmë kurse dhe provime të gjuhës gjermane në më shumë se 90 vende.

  • Zgjidhja e duhur për çdo nevojë
  • Në duar të mira në çdo nivel
  • Certifikata gjuhësore të njohura ndërkombëtarisht

Актуелни проекти


Njeriu i qelqtë

Informacionet  përhapet ne internet lehtësisht dhe shpejt. Shtrirja e ndikimit social, politik dhe kulturor të këtij fenomeni përcakton jetën e përditshme në shumë vende të Evropës Juglindore dhe të botës. Aktorët nga politika dhe biznesi përpiqen të pozicionohen dhe të gjenerojnë fitime përmes përdorimit të synuar të informacionit - shpesh në kurriz të mbrojtjes së të dhënave dhe sferës private të njerëzve. Shumë shpesh njeriu u referohet burimeve të pasigurta dhe kështu gjeneron informacion të rremë që shpejt bëhet viral dhe ndonjëherë ka pasoja fatale për shoqërinë civile.


Universi. Njeriu. Inteligjenca

Hulumtim kulminant në Gjermani, i përshtatur për të rinj që mësojnë gjermanishten në një ekspozitë udhëtuese interaktive në pesë fusha kryesore tematike:
Universi | Historia e Njerëzimit | Truri | Antropocenë | IA.

Universi. Njeriu. Inteligjenca

@Goethe-Institut

Huazime online

Biblioteka digjitale

Biblioteka Onleihe është një bibliotekë falas dhe digjitale e Goethe-Institutit. Aktualisht mund të shkarkoni 23,000 e-libra në gjuhën gjermane, audiolibra, materiale mësimore gjermane, revista dhe gazeta dhe të shikoni filma në internet.

Na vizitoni Goethe-Institut Maqedonia e Veriut

Adresë

Bul. 8. Septemvri 18-1/5
1000 Skopje
Nordmazedonien

Telefon

Telefon

+389 2 3121604

E-Mail

info-skopje@goethe.de

Orari i punës

E hënë-premte:
E hënë-enjte: 09:00–13:00, 14:00–16:00
Fasada GI Shkup © Goethe-Institut

Na ndiqni