Rreth nesh

Në shkëmbim me botën.
Për shumëllojshmëri, mirëkuptim dhe besim.

Ne ndërlidhim njerëzit në mbarë botën. Si institut kulturor i Republikës Federale të Gjermanisë, ne promovojmë shkëmbimin kulturor, edukimin dhe diskursin shoqëror në kontekst ndërkombëtar dhe mbështesim mësimdhënien dhe mësimin e gjuhës gjermane. Së bashku me partnerët tanë, ne fokusin e orientojmë në mundësitë dhe sfidat globale dhe sjellim perspektiva të ndryshme në një dialog të besueshëm. Dëgjimin dhe reflektimin e shohim si një çelës të të kuptuarit. Ne u detyrohemi parimeve të sinqeritetit, shumëllojshmërisë dhe qëndrueshmërisë. Këto parime karakterizojnë ofertat dhe metodat tona të punës. 

Organizimi

Ne promovojmë njohjen e gjuhës gjermane jashtë vendit dhe kultivojmë bashkëpunimin kulturorë ndërkombëtar.

Na vizitoni

Adresë

Bul. 8. Septemvri 18-1/5
1000 Skopje
Nordmazedonien

Telefon

Telefon

+389 2 3121604

E-Mail

info-skopje@goethe.de

Orari i punës

E hënë-premte

E hënë-enjte 09:00–13:00, 14:00–16:00

Na ndiqni