Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Предавање германски јазик

Предавање германски јазик

Гете-институт е главен светски понудувач на обуки за наставници по германски јазик во Северна Македонија, во Германија или преку учење од далечина.

Советување и услуги

Deutschstunde

Deutschstunde – Портал за наставници по германски јазик Marc Bibas © Goethe-Institut

Портал за наставници по германски јазик
Deutschstunde

Deutschstunde е портал за наставни материјали за германски како странски јазик, списание за доусовршување и јазик. Поврзувањето со други наставници преку локалните заедници е само неколку клика далеку.


Нашите понуди

Обуки © Géza G Schenk

Понуда на обуки за наставници по германски јазик

Гете-институт секоја година нуди повеќе од 1.000 обуки за наставници по германски јазик во сите делови на светот и онлајн.

Натпревари и настани © Géza G Schenk

Натпревари и настани

Ви претставуваме одбрани натпревари и настани на Гете-институт.

Fortbildungen für den Unterricht mit Erwachsenen

Деловен германски јазик и германски јазик за на студии

Материјали за предавање и учење од областите економија, туризам, техника и социјални и медицински професии.