Испити по германски јазик

Goethe-Zertifikat C1

Goethe-Zertifikat C2

Дополнителни информации

Вежбање без бариери

За сите испити по германски јазик ви нудиме материјали за вежбање и модел-тестови за вежбање без бариери.

Стандарди за квалитет

Над 230.000 задоволни клиенти годишно: Сертификатите на Гете-институт се признаени насекаде во светот како валидна потврда за јазичната компетенција.

Тестирајте го Вашето познавање на германскиот јазик

Тука може да дознаете, колку Ви е добар германскиот јазик: се наоѓате на почеток, напредни сте или веќе сте професионален корисник? Овој тест Ви дава првична претстава за тоа.

Најчесто поставувани прашања

Тука ќе добиете информација за општите и најчесто поставувани прашања околу испитите на Гете-институт.