Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Контактирајте не

Индивидуални курсеви

Индивидуална настава по индивидуален договор

Контактирајте не
Илустрација: учесници на сесија во живо
 • идеално за младинци
 • 50% во училница
 • 50% на платформа за учење

За сосема индивидуални потреби

По договор и според детален тест за одредување на нивото Ви нудиме теми, задачи и вежби според вашите индивидуални приоритети. Ќе добивате фидбек од нашиот наставен кадар, како и комуникативна индивидуална настава лице в лице. Наставата може да се одвива по желба и со помош на платформата за учење и со виртуелно присуство со софтвер за видео-конференции.
 • Ниво
  А1.1 – Ц1.2

 • Почеток
  Во секое време

 • Траење
  По потреба

 • наставни часови неделно
  По потреба

 • Учесници
  Само Вие и наставникот/наставничката

 • Цена
  2000 МКД за 1 час од 45 минути

Имате ли уште прашања? +389 2 3121604 Со задоволство ќе Ве советуваме: info-skopje@goethe.de