Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

контакт и информации

Hand bearbeitet Test mit Mehrfachauswahl Foto (Ausschnitt): Getty Images

tel:+389 2 3121 604 

Се интересирате за нашите курсеви по германски јазик или Ви се потребни дополнителни информации? Со задоволство Ве очекуваме во нашиот секретаријат за јазични курсеви и лично да се консултирате.

Контакт
​​​​​​
info-skopje@goethe.de
+389 2 3121 604 


Регистрирајте на нашата учебна платформа

Тестирајте го Вашето познавање на германскиот јазик

Тука може да дознаете, колку Ви е добар германскиот јазик: се наоѓате на почеток, напредни сте или веќе сте професионален корисник? Овој тест Ви дава првична претстава за тоа.

Термини и цени

Сите термини за курсеви во Северна Македонија

Тест за одредување на нивото на предзнаење

За првпат сакате да посетувате еден од нашите курсеви по германски јазик? Со тест за одредување на нивото на предзнаење брзо ќе дознаете, кој степен на курсот Ви одговара.