Контакт и работно време

Од 25.12.2020 до 07.01.2021 година, Гете-институт Скопје ќе биде затворен поради зимска пауза. Од 08.01.2021 година, повторно сме тука за вас. Ви посакуваме среќни празници и многу среќа и здравје во новата 2021 година!

Работно време (рецепција):

Понеделник–петок: 8:30–16:00 часот

Работно време на канцеларијата за јазични курсеви:
Понеделник-четврток: 09:00-13:00 часот и 14:00-16:00 часот



 

Како да не најдете


Пристигнување со средства на јавен превоз:

Пристигнување со aвтобус
Станица Хотел Карпош, потоа 7 минути пеш во правец на Ми-Да Гранд Моторс.

Пристигнување со воз
Од главната железничка станица до Гете-институт има приближно 15 минути со такси