Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Учете германски

Со искуство до вашиот успех

Гете-институт го промовира германскиот јазик во светот. Во повеќе од 90 земји нудиме курсеви и испити за германски јазик.

  • Вистинското решение за секоја потреба
  • Во добри раце на секое ниво
  • Меѓународно признати сертификати за јазик

Актуелни проекти

Вселена.Човек.Интелигенција

Врвно истражување во Германија, приспособено за млади изучувачи на германскиот јазик во интерактивна патувачка изложба во пет големи тематски подрачја:
Вселена | Историја на човештвото | Мозок | Антропоцен | ВИ. 

Вселена.Човек.Интелигенција @Гете-институт

Онлајн-зајмување

Онлајн-зајмувањето е бесплатна дигитална библиотека на Гете-институт преку која можете да преземете околу 20.000 е-книги, е-аудио записи, материјали за учење на германски јазик, списанија и весници, и да гледате онлајн филмови.
 

Посети нè Гете-институт Северна Македонија

Адреса

Бул. 8 Септември 18-1/5
1000 Скопје
Nordmazedonien

Контакт

Телефон

+389 2 3121604

Електронска пошта

info-skopje@goethe.de

Работно време

понеделник-петок: 08:30–16:00
понеделник-четврток: 09:00–13:00, 14:00–16:00
Фасада ГИ Скопје © Гете-институт

Следете не