Советување и услуги - Goethe-Institut Северна Македонија

Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Советување и услуги

Советување Слика: Гете-Институт/Гордана Бабоска

Во рамките на образовната соработка за германски јазик им даваме поддршка на наставниците, училиштата и другите институции во Северна Македонија при спроведувањето на наставата по германски јазик.

Тука спаѓаат:
  • Доквалификација за наставници по германски јазик, од еднодневни обуки до повеќенеделни семинари
  • Идеи и материјали запромовирање на германскиот јазик
  • Преглед наактуелните наставни материјали.

Контакт

Гордана Бабоска
Референт за образовна соработка и PASCH
Тел. +389 2 3121 604 / 23
Факс +389 2 3121 604
gordana.baboska@goethe.de