Брз пристап:

Оди директно на содржината (Alt 1) Оди директно до главната навигација (Alt 2)
Claim Goethe Institut Claim Goethe Institut

Северна Македонија

Понуда на обуки за наставници по германски јазик

Гете-институт им нуди голем избор на обуки и доусовршување на наставниците по германски јазик во разни области - култура, методика и дидактика или проширување на јазичните компетенции.

Обуки Слика: Goethe-Institute in Deutschland

Обуки во Северна Македонија

Гете-институт Северна Македонија на наставниците по германски јазик им нуди можност да се усовршуваат.

Обуки во Германија © Getty-Images, Sam Edwards

Обуки во Германија

Обуките во Германија Ви нудат можност да ги проширите Вашите компетенции и да ја доживеете Германија.

Онлајн-обуки за наставници

Обуки и доусовршување преку настава од далечина - тука сами одредувате кога и каде ќе учите.

Онлајн-семинари

Гете-институт на наставниците по германски јазик, како и на обучувачите им нуди онлајн-семинари. Информирајте се за престојните термини и понуди.