Materiale për ushtrime

Prapa deri te Goethe-Zertifikat B1

Për përgatitjen e Goethe-Zertifikat B1 këtu mund të gjeni materiale stërvitore me dëgjim, lexim, shkrim dhe bisedë. 

Materiale për ushtrime online

B1-Model-test pa barriera

Materiale për shkarkim

B1-Model-test për të rritur B1-Model-test për të rritur Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (37:21 Min.)
Audio wird geladen

B1-Model-test për të rritur Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 35 MB)

B1-Model-test për të rritur Moduli i bisedës – shiko drejtpërdrejtë (12:49 Min.)
Das Goethe-Zertifikat B1 ist eine Deutschprüfung für Jugendliche und Erwachsene.
© Goethe-Institut

B1-Test për ushtrime për të rritur B1-Test për ushtrime për të rritur Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (39:13 Min.)
Audio wird geladen

B1-Test për ushtrime për të rritur Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 37 MB)B1-Model-test për adoleshentë B1-Model-test për adoleshentë Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (36:38 Min.)
Audio wird geladen

B1-Model-test për adoleshentë Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 35 MB)

B1-Test për ushtrime për adoleshentë B1-Test për ushtrime për adoleshentë Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (39:41 Min.)
Audio wird geladen

B1-Test për ushtrime për adoleshentë Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 27 MB)