Materiale për ushtrime
2019

Prapa deri te Goethe-Zertifikat B2

E re në 2019

Goethe-Zertifikat B2 është ripunuar. Modeli i ri modular Goethe-Zertifikat B2 do të jetë në dispozicion nga viti 2019. Qendrat e përzgjedhura të provimeve ofrojnë provimin nga data 01.01.2019, të gjitha qendrat e tjera të provimit në mbarë botën nga 01.08.2019. Ju lutemi të informoheni në qendrën Tuaj të provimeve. 

Për përgatitjen e Goethe-Zertifikat B2 këtu mund të gjeni materiale stërvitore me dëgjim, lexim, shkrim dhe bisedë.

Materiale për ushtrime online

B2-Model-test pa barriera

Materiale për shkarkim

B2-Model-test për të rritur

B2-Model-test për të rritur Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (38:27 min.)
Audio wird geladen

B2-Model-test për të rritur Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 37 MB)

B2-Model-test për të rritur Moduli i bisedës – shiko drejtpërdrejtë (16:13 min.)
Das Goethe-Zertifikat B2 ist eine Deutschprüfung für Erwachsene und für Jugendliche.
© Goethe-Institut

B2-Model-test për adoleshentë B2-Model-test për adoleshentë Moduli i dëgjimit – dëgjo drejtpërdrejtë (34:41 min.)
Audio wird geladen

B2-Model-test për adoleshentë Moduli i dëgjimit – për shkarkim (MP4, 34 MB)