DITËN E DYERVE TË HAPURA

Sht, 31.08.2019

Goethe-Institut Skopje, Bul. 8. Septemvri 18-1/5Goethe-Institut Skopje ju fton përzemërsisht në ditën e dyerve të hapura!

Kur? Të shtunën, më 31.08.2019, 10:00-15:00         

Ku? Bul. 8 Semtemvri 18-1/5 1000 Skopje
 
Interesoheni për gjermanishten dhe Gjermaninë? Atëherë mund të na vizitoni:

- që të krijoni një imazh për Goethe-Institut
- që të njihni përmes teatrit personalisht personelin tonë mësimor
- që të krijoni përshtypjet tuaja për gjermanishten, gjatë pjesëmarrjes tuaj në mësimin tonë dhe duke parë klasat tona tejet modern
për të marrë pjesë në kuizin rreth njohurive tuaja mbi Gjermaninë
- që të testoni gjermanishten tuaj, të dëgjoni muzikë gjermane dhe të informoheni rreth ngjarjeve dhe projekteve aktuale, bursat, shkollat PASCH dhe shoqatat kulturore
- të njiheni me ofertat tona digjitale për të mësuarit e gjuhës
 
Programi i larmishëm mbaron me lotari të një kursi falas në Goethe-Institut Skopje.
 
Nëse keni pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni! Ju urojmë një qëndrim të këndshëm dhe informativ në ambientet tona!

Mund ta shihni programin e bashkëngjitur mbi Ditën e dyerve të hapura në Goethe-Institut në Shkup.
 
Goethe-Institut ju mirëpret!

Programi

Prapa