Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

Kurse intensive
në klasë

Pamje prej lartë e të rinjve në një kafene. Mbi tryezë shihen laptop, celular dhe fletore të hapura shënimesh.
  • Praktikisht të orientuara dhe me situata të përditshme
  • Mësim 5 herë në javë
  • Shkëmbim i drejtpërdrejtë në grup

Ju vendosni vetë, se sa intenzivisht dëshironi të merreni me gjuhën gjermane. Kurset tona standarde dhe intenzive, me kompetencë dhe efikasitet ndërmjetësojnë njohuri gjuhësore nga jeta e përditshme. Lexoni, shkruani, dëgjoni dhe flisni gjermanisht!

Oferta jonë

Një zonjë shkruan në fletore. Mbi tavolinë gjenden një laptop, një celular, një kapelë dhe një gotë me limonadë. © GettyImages

Kurs intensiv

  • 60 orë nga 45 min.
  • 3 javë
  • 5 në javë, në Goethe-Institut

Test online për përcaktimin e nivelit

Testoni njohuritë Tuaja të gjermanishtes
Me testin për përcaktimin e nivelit do të zbulojmë se cilit nivel gjuhësor i përkasin njohuritë Tuaja paraprake të gjuhës gjermane. Rezultatet e testit do të na ndihmojnë të zgjedhim kursin e duhur për Ju.

Do të dëshironit të mësoni me orar më fleksibël?

Katër të rinj të ulur rreth një tavoline. Para tyre gjenden laptopë. Me kënaqësi punojnë rreth shënimeve. © Getty Images

Mësimi i kombinuar (Blended Learning)

Për të gjithë ata që do të dëshironin të mësojnë në mënyrë të balancuar: 50% takime të drejtpërdrejta me grupin, 50% mësim individual në platformën mësimore të Goethe-Institutit. Në kursin tonë Blended Learning mund ta kombinoni mësimin online, që është fleksibil dhe individual, me mësimin intensiv në grup.

Një djalë i ri i ulur pranë tavolinës së tij të punës, në një zyrë të ndritshme e të këndshme dhe shkruan në laptop. © Getty Images

Kurs grupor online

Dëshironi vetë të vendosni se si dhe kur të mësoni gjermanishten? Të lexuarit, të shkruarit dhe të dëgjuarit do të ushtrohen me ushtrime grupore dhe individuale në platformën mësimore të Goethe-Institutit. Mësuesit Tuaj do t’ju mbështesin gjatë vetëmësimit dhe në takimet e drejtpërdrejta online të grupit.

Pyetje të shpeshta

Ende nuk është e tëra ajo që Ju kërkoni?
Jemi të sigurt se edhe për Ju e kemi kursin e duhur.

Ende pyetje? +389 2 3121604 Me kënaqësi do t’ju këshillojmë: info-skopje@goethe.de