Онлајн пријавување

Goethe-Zertifikat B2

Потполнување на пријавта не е и пријава за испит, во рок од ден или два нашиот тим ќе Ви се обрати по електронска пошта. Пријавата ја потполнува лично кандидатот за испит или родител/старател за деца и младинци. Ви благодариме.

Лични податоци

* неопходно
Со испраќање на пријавата се согласувате да ги користиме вашите лични податоци со цел да ви одговориме на барањето или да ве контактираме. Право на отповикување на согласноста може да се искористи во секое време, со праќање електронска пошта на Pruefungen-Skopje@goethe.de. Во случај на отповикување, податоците ќе бидат веднаш избришани. Во спротивно, податоците ќе бидат избришани кога ќе се процесира барањето.

Правилник за заштита на лични податоци