Akses i shpejtë:

Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1) Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

konkurs për Ese & Video

Bëhuni fitues i një kursi të gjuhës gjermane në Mynih!

  GEWINNE EINEN DEUTSCHKURS IN MÜNCHEN!
Këta janë fituesit e konkursit :

Eva Kuzeska 
Filip Temelkoski 
Jovana Babikj  
Leona Lozanovska      
Monika Lazarevska   
Marija Stojchevska     
Nikola Mishoski 

Urime!
------


Jeni të interesuar për Gjermaninë, gjuhën dhe kulturën gjermane? A është gjermanishtja një nga lëndët tuaja të preferuara shkollore? Atëherë  merrni pjesë në konkursin tonë për Ese & Video dhe fitoni një qëndrim tre-javor gjuhësor në Goethe-Institut në Mynih!


Çfarë duhet të bëni në lidhje me këtë këtë?

Inçizo  një video të shkurtër me detyrën e mëposhtme:
"Prezantohu shkurtimisht dhe na trego për ëndrrën e jetës tënde".

dhe shkruani një ese mbi këtë temë:
"Çfarë mund të mësojnë gjermanët për vendin tuaj dhe anasjelltas?"
 
  • Eseja dhe video duhet të jenë në gjermanisht.
  • Eseja duhet të përmbajë jo më shumë se një faqe.
  • Videoja duhet të jetë nga 90 deri në 180 sekonda.
  • Bëhu kreativ  dhe asyeto pse je personi i duhur për këtë bursë.
  • Bashkëngjitni aplikacionit një kopje të një dokumenti aktual identifikimi.

Paraqisni të gjitha këto tre gjëra te mësuesi/ ja   i/e juaj   i/e gjermanishtes më së voni deri të mërkurën, 08.02.2023  bkd-skopje@goethe.de.

Juria do të zgjedhë shtojcat më të mira. Fituesit do të njoftohen përmes  emailt jo më vonë se 15 Mars 2023.