Отворање на изложба Свечено отворање на иложбата

 Banner © Goethe-Institut e.V.

По, 03.04.2023

11:00

Kulturno Informativen Centar - Skopje

Срдечно Ве покануваме на свеченото отворање на изложбата  „Вселена.Човек.Интелигенција“. Настанот ќе се одржи  во понеделник, на 03.04.2023 во 11:00 часот во Културно информативен Центар - Скопје.
Изложбата ќе ја отворат проминентни личности од образовниот сектор и од заменик амбасадорот на Германија, Ото Граф. Ќе ни биде мило ако и Вие присуствувате на настанот.
Од 3.4.2023 изложбата ќе биде отворена во текот на работната недела од 10 до 20 часот, а во сабота од 10 до 14 часот. Посетете ги и нашите интересни настани во рамки на изложбата. 

назад