Hapja Zyrtare e Ekspozitës UMI

 Banner © Goethe-Institut e.V.

Hë, 03.04.2023

11:00

Kulturno Informativen Centar - Skopje

Ju ftojmë përzemërsisht në hapjen solemne të ekspozitës "Universi.Njeriu.Intelligjenca" (UMI). Manifestimi do të mbahet të hënën, më 04.03.2023 në ora 11:00 në Qendrën Informative Kulturore – Shkup. Ekspozita do të hapet nga mysafir të njohur të sektorit të arsimit dhe nga zëvendësambasadori i Gjermanisë, Otto Graf. Do të jemi të lumtur nëse edhe Ju do të merrni pjesë në këtë ngjarje.
Nga 3.4.2023, ekspozita do të jetë e hapur gjatë ditëve të javës nga ora 10:00 deri në orën 20:00 dhe të shtunave nga ora 10:00 deri në orën 14:00. Vizitoni edhe ngjarjet tona interesante në kuadër të ekspozitës. 

Prapa