Universi.Njeriu.Inteligjenca. Shëtitje interaktive nëpër ekspozitën për nxënës

Hë, 03.04.2023 -
Pr, 28.04.2023

Hulumtim kulminant në Gjermani, i përshtatur për të rinj që mësojnë gjermanishten në një ekspozitë udhëtuese interaktive në pesë fusha kryesore tematike:
Universi | Historia e Njerëzimit | Truri | Antropocenë | IA.

Ekspozita interaktive është e hapur për të gjithë të interesuarit çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 18:00. und samstags nga ora 10 deri në orën14.
Për nxënësit ofrojmë një shëtitje nëpër ekspozitë me kohëzgjatje prej 60-90 minuta, në të cilën mund të zgjidhet fokusi dhe të përpunohet në mënyrë interaktive. Testimi praktik, ndër të tjera, i transformimit të fytyrave (eng. Facemorphing) ose përjetimi i ndikimit të muzikës në emocione e bëjnë vizitën në ekspozitë një përvojë unike për të gjithë klasën. Përveç shëtitjes nëpër ekspozitë, mund të zgjidhen edhe punëtori të veçanta për klasën. Regjistrohuni që sot, nisuni me nxënësit tuaj në një udhëtim emocionues në kërkimin kulminant dhe përjetoni Gjermaninë.
 

 

KUR: 03.04.2023 – 28.04.2023
SA GJATË: 60 – 90 Minuten
KU: Kulturno informativen Centar (KIC)
KUSH: Schüler*innen aller Alters- und Niveaustufen (ab A1)

regjistrimin

  • gewünschtes Datum (03.04.2023 – 28.04.2023) mit Uhrzeit (zwischen 10.00 und 20.00 Uhr) für die Ausstellungsrallye
  • Schule
  • Anzahl der Schüler*innen
  • Alter und Sprachniveau

bkd-skopje@goethe.de
  

Prapa