Këshilla për studime

Pse duhet të studioj në Gjermani? Çfarë programesh studimi më ofrohen në Gjermani? Në çfarë niveli duhet të zotëroj gjuhën gjermane? Si të përgatitem? Sa para më duhen për të studiuar në Gjermani? Çfarë bursash ofrohen?

Shërbimi Gjerman i Shkëmbimit Akademik (DAAD)
Në Maqedoninë e Veriut, Lektori Thomas Mair mund t'u përgjigjet të gjitha këtyre pyetjeve. Ai do t'ju informojë për mundësitë e studimit dhe kërkimit në Gjermani si dhe programin e bursave të Shërbimit Gjerman të Shkëmbimit Akademik (DAAD).
 
Vizitoni konsultimet tona online dhe drejtpërdrejt:

E martë 4.4.2023, 17:00, Qendra Informative Kulturore

E martë 11.4.2023 12:00, online

E martë 25.4.2023, 17:00, Qendra Informative Kulturore

 

Prapa