Брз пристап:
Оди директно на содржината (Alt 1)Оди директно до секундарната навигација (Alt 3)Оди директно до главната навигација (Alt 2)

адвентскиот календар
14 декември

И беше како што мораше да биде: настинав. И Каша е уморна и најголем дел од времето лежи со мене в кревет. Сепак, оваа принудна пауза и не е толку лоша, бидејќи така можам оправдано да земам издишка од божиќната збрка. Пијам многу чај: најмногу со свеж ѓумбир, лимон и мојата тајна состојка: темјан, којшто минатото лето го закачив да се суши во кујната. Тој мириса на Јадран, на Прованса... сонувам среде зима. Исто така, и филмовите и книгите за слушање, коишто ги изнајмувам онлајн, ме восхитуваат и ме носат на други места – долго не сум имала толку многу време за толку убава занимација! 

Овде ќе најдете прекрасни филмови, аудиокниги и книги за кога ќе лежите како мене настинати в кревет – но секако и за кога ќе бидете здрави!  
 
Имате ли Вие уште некои совети за мене – што Ви помага Вам при кивавица? 

Leave a comment on this page (preferably in German) for a chance to win today's surprise package! Additionally, a German Online Individual course will be raffled among all participants. In participating, you accept the Terms and Conditions linked below. Have fun and a lovely Advent season!
КОМЕНТАР Отворете повеќе врати