Akses i shpejtë:
Kalo drejtpërdrejt te përmbajtja (Alt 1)Kalo drejtpërdrejt te niveli sekondar i shfletimit (Alt 3)Kalo drejtpërdrejt te niveli kryesor i shfletimit (Alt 2)

Kalendari i Ardhjes
14 dhjetor

Gjërat rrjedhën ashtu edhe siç pritej. Unë isha ftohur. Edhe Kasha është e lodhur dhe të shumtën e kohës rri shtrirë me mua në krevat. Si do që të jetë, mendoj se ky lloj pushimi i detyrueshëm na bënte mirë, sepse kështu gjeja mundësinë të pushoj pak nga rrëmuja e Kohës së Krishtlindjeve. Është koha të pi shumë çaj, ndërsa më së shumti e pëlqej me xhenxhefil të freskët, limon dhe me përbërësin tim sekret, trumzën.  Atë e kam tharë në kuzhinë verën e kaluar. Ka një aromë të Adriatikut, provincës... në mes të dimrit vazhdoj të ëndërroj. Edhe filmat dhe librat audio, të cilët i huazoj online, më mahnitin dhe më zhvendosin në vende të tjera. Gjatë kohë nuk e kisha mundësinë t’i përkushtohem këtyre gjërave kaq të bukura!  
 
Këtu do të gjeni filma të mrekullueshëm, libra audio dhe libra, në rast se rrini shtrirë si unë e ftohur në krevat, por kuptohet edhe nëse jeni të shëndoshë! 
 
Vallë keni edhe disa këshilla për mua – çfarë ju ndihmon nga rrufa?

Leave a comment on this page (preferably in German) for a chance to win today's surprise package! Additionally, a German Online Individual course will be raffled among all participants. In participating, you accept the Terms and Conditions linked below. Have fun and a lovely Advent season!
Komento zbuloni më shumë dyer